top of page

OM OSS

Ny ägare sedan 2018

Sedan april 2018 ägs och drivs företaget av David Gidstedt. David har en mångårig erfarenhet från byggbranchen och har jobbat med aluminiumpartier i över 10 år.

Historik

1992 grundades Vänerfasader AB. Det var Krister Andersson, Crister Eriksson, Mats Håkansson och Jonny Pettersson som startade verksamheten på Lindhagsgatan i Lidköping. 2001 flyttade företaget till nybyggda lokaler på Skaragatan. 2013 bytte företaget ägare till Anders Rydén, Anette Rydén och Stefan Näslund, i och med detta byttes namnet till Vänerfasader i Lidköping AB. I slutet av 2014 flyttade man återigen till nya lokaler på Stockvägen.

 

Vänerfasader är fortfarande beläget på Stockvägen i Lidköping och sedan april 2018 är David Gidstedt ägare, och namnet är åter Vänerfasader AB.

Vårt arbete

Vänerfasader arbetar främst med att tillverka, montera och glasa fasader, dörrar, fönster, vikfönster, skjutdörrar glastak och uteplatspartier i aluminium. Produkterna passar i stort sett alla användningsområden som villor, kontor, sjukhus, skolor, universitet, bostadshus, industrier, förvaltning, idrottshallar, utställningshallar, arenor, köpcentra, flygplatser, med mera. Mer om detta kan du läsa under produkter.

Vi är auktoriserad producent och montör av brandklassade partier.

bottom of page