OM OSS

Ett år går fort

Ett år har nu passerat sedan det nya ägarskapet och vi har fått en kanonstart, mycket har tillverkats och monterats upp och många spännande nya projekt är på gång. Vi är inne i en expansiv fas och behöver öka vår personalstyrka, är du rätt medarbetare för oss, har du jobbat med aluminium eller glas innan, tveka inte att höra av dig till info@vanerfasader.se!

Ny ägare sedan 2018!

Sedan april 2018 ägs och drivs företaget av David Gidstedt. David har en mångårig erfarenhet från byggbranchen och har jobbat med aluminiumpartier i över 10 år. Han ser nu fram emot att driva Vänerfasader vidare.

Historik

1992 grundades Vänerfasader AB. Det var Krister Andersson, Crister Eriksson, Mats Håkansson och Jonny Pettersson som startade verksamheten på Lindhagsgatan i Lidköping. 2001 flyttade företaget till nybyggda lokaler på Skaragatan. 2013 bytte företaget ägare till Anders Rydén, Anette Rydén och Stefan Näslund, i och med detta byttes namnet till Vänerfasader i Lidköping AB. I slutet av 2014 flyttade man återigen till nya lokaler på Stockvägen.

 

Vänerfasader är fortfarande beläget på Stockvägen i Lidköping och sedan april 2018 är David Gidstedt ägare, och namnet är åter Vänerfasader AB.

Vårt arbete

Vänerfasader arbetar främst med att tillverka, montera och glasa fasader, dörrar, fönster, vikfönster, skjutdörrar glastak och uteplatspartier i aluminium. Produkterna passar i stort sett alla användningsområden som villor, kontor, sjukhus, skolor, universitet, bostadshus, industrier, förvaltning, idrottshallar, utställningshallar, arenor, köpcentra, flygplatser, med mera. Mer om detta kan du läsa under produkter.

Vi är auktoriserad producent och montör av brandklassade partier.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

Vänerfasader AB

Stockvägen 4

531 54 LIDKÖPING

(+46) 510-54 51 30

(+46) 72-993 27 88

info(at)vanerfasader.se