top of page

OM OSS

Aluminiumpartier till kvalitetsmedvetna byggare

Kortfattad historik

1992 grundades Vänerfasader AB. Det var Krister Andersson, Crister Eriksson, Mats Håkansson och Jonny Pettersson som startade verksamheten på Lindhagsgatan i Lidköping. 2001 flyttade företaget till nybyggda lokaler på Skaragatan. 2013 bytte företaget ägare till Anders Rydén, Anette Rydén och Stefan Näslund, i och med detta byttes namnet till Vänerfasader i Lidköping AB. I slutet av 2014 flyttade man återigen till nya lokaler på Stockvägen.

 

Vänerfasader är fortfarande beläget på Stockvägen i Lidköping och sedan april 2018 är David Gidstedt ägare, och namnet är åter Vänerfasader AB.

Vårt arbete

Vänerfasader arbetar främst med att tillverka, montera och glasa fasader, dörrar, fönster, vikfönster, skjutdörrar, glastak i aluminium. Vi vänder oss mot bygg och kommersiellt. Produkterna passar i stort sett alla användningsområden som kontor, sjukhus, skolor, universitet, bostadshus, industrier, förvaltning, idrottshallar, utställningshallar, arenor, köpcentra, flygplatser, med mera. Mer om detta kan du läsa under produkter.

Vi är auktoriserad producent och montör av brandklassade partier.

bottom of page